Britney Spears Fan Club Slovenia
 
KazaloPortalCalendarPomoč pogostih vprašanjIščiSeznam članovSkupine uporabnikovRegistriraj sePrijava

Share | 
 

 Robert Pattinson

Go down 
AvtorSporočilo
ench.
Administrator
Administrator
avatar

Število prispevkov : 556
Opozorila :
Points : 3814
Reputation : 5
Registration date : 07/11/2008

ObjavljaNaslov sporočila: Robert Pattinson   Pet Mar 27, 2009 1:41 pm




Ime: Robert Thomas Pattinson
Rojen: 13. maj 1986
Kraj rojstva: London, Anglija
Barva las: rjava
Barva oči: modro-siva
Višina: 185 cm
Bratje/sestre: dve starejši sestri, Lizzy in Victoria

Poklic: igralec, model, glasbenik
Gledališče: Macbeth, Anything Goes, Our Town, Tess of the D'Urbevilles


Filmografija:
2004- The Ring of the Nibelungs, Vanity Fair
2005 - Harry Potter and the Goblet of Fire
2006 - The Haunted Airman
2007 - Harry Potter and the Order of the Phoenix, The Bad Mother's Handbook
2008 - How To Be, Twilight
2009 - Little Ashes, New Moon

_________________
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil http://britney-spears.heavenforum.com
Britney Spears
Moderator
Moderator
avatar

Število prispevkov : 105
Points : 3656
Reputation : 5
Registration date : 31/01/2009

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Robert Pattinson   Pet Mar 27, 2009 1:55 pm

Enim je ful lep, men ni pa nč posebnga..
Pa vidla sm članek na 24ur k piše da se ne umiva, pa da lasje ne umiva 6 tednov

_________________

i + b by ench.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
ench.
Administrator
Administrator
avatar

Število prispevkov : 556
Opozorila :
Points : 3814
Reputation : 5
Registration date : 07/11/2008

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Robert Pattinson   Pet Mar 27, 2009 2:07 pm

ja men tudi ni nč posebnega. ne zastopim kako lahko nekateri kar umirajo ko ga vidijo. x)

pač .. povprečen moški. priznam da v twilightu zlo dobr igra, sam se ga kr malo bojim. njegov pogled .. tiho

_________________
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil http://britney-spears.heavenforum.com
Britney Spears
Moderator
Moderator
avatar

Število prispevkov : 105
Points : 3656
Reputation : 5
Registration date : 31/01/2009

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Robert Pattinson   Pet Mar 27, 2009 2:32 pm

ja sei pogled je pa u filmu itak čist use naštiman :P

sam zdej k snemajo nov film se ful pritožujejo da zaudarja..tko da ni ravn tok prečudovit kt drugi misljo :P

_________________

i + b by ench.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
katice
začetnik
začetnik


Število prispevkov : 27
Age : 23
Kraj : Trzin
Opozorila :
Points : 3536
Reputation : 0
Registration date : 02/05/2009

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Robert Pattinson   Ned Maj 03, 2009 4:34 am

sploh nevem kaj vidjo na njem. sej res dadobr igra pa to sam drgač pa zgleda kukr da bi biu pol lajfa zadrugiran... pa kko se lahk umiva enkrat na mesc
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
ench.
Administrator
Administrator
avatar

Število prispevkov : 556
Opozorila :
Points : 3814
Reputation : 5
Registration date : 07/11/2008

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Robert Pattinson   Ned Maj 03, 2009 8:33 am

haha.
zadrogiran zgleda res mal. kaj pa veš, lohk da je. kadi že ..
pa sej niti ni tko slab lih, sam meni že misel da kadi preprečuje da bi mi biu ušeč. :P

_________________
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil http://britney-spears.heavenforum.com
katice
začetnik
začetnik


Število prispevkov : 27
Age : 23
Kraj : Trzin
Opozorila :
Points : 3536
Reputation : 0
Registration date : 02/05/2009

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Robert Pattinson   Pon Maj 04, 2009 12:16 pm

sve že dve... sej od teh igralcou jih fuuul kadi.... tisti k igrajo : bella, carlise, emmet, rosalli
jest nebi mogla... 44
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Sponsored content




ObjavljaNaslov sporočila: Re: Robert Pattinson   

Nazaj na vrh Go down
 
Robert Pattinson
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
 :: Priljubljeno :: Twilight-
Pojdi na: